Εβδομάδα Ρευματικών Παθήσεων 9-17 Οκτωβρίου 2020

Εβδομάδα Ρευματικών Παθήσεων 9-17 Οκτωβρίου 2020

Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου (ΑΣΚ) διοργανώνει για 20η συνεχή χρονιά την Εβδομάδα Ρευματικών Παθήσεων στις 9-17 Οκτωβρίου 2020. Η εκστρατεία αυτή έχει καθιερωθεί ως θεσμός και αποσκοπεί στην ενημέρωση και τη διαφώτιση των ρευματοπαθών, του κοινού και της πολιτικής ηγεσίας του τόπου ως προς όλα τα θέματα τα οποία σχετίζονται με τις Ρευματικές Παθήσεις και κατ’ επέκταση τους Ρευματοπαθείς, προς όφελος τόσο των ασθενών όσο και της κοινωνίας. Η εκστρατεία αυτή περιλαμβάνει σωρεία δράσεων, εκδηλώσεων και ιατρικών διαλέξεων.

Δεδομένου της πανδημίας, σημειώνεται ότι όλες οι δράσεις της Εβδομάδας Ρευματικών Παθήσεων θα γίνουν μέσω διαδικτύου, χωρίς τη φυσική παρουσία κοινού, προς αποφυγή της εξάπλωσης του ιού covid 19, με πλήρη συμμόρφωση και σεβασμό στα περιοριστικά μέτρα που απαιτούνται για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού.

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν τέσσερα διαδικτυακά σεμινάρια μέσω πλατφόρμας zoom στο link που δημοσιεύεται στη σελίδα του Συνδέσμου στο Facebook, η εκδήλωση Reumatism Walking Day στις 11 Οκτωβρίου και η κύρια εκδήλωση let’s grafitti rheumatism! στις 17 Οκτωβρίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης let’s grafitti rheumatism! οι καλλιτέχνες: Ιnnerspace στη Λευκωσία, ELENIK Arts στη Λάρνακα και EDMON 1419 στη Λεμεσό θα ζωγραφίσουν το νέο σύμβολο-έμβλημα των ρευματοπαθών!

Επιλέγουμε κάνοντας like το αγαπημένο μας graffiti από 17 Οκτωβρίου εώς και 7 Νοεμβρίου, στη δημοσίευση που θα κάνει ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου στη σελίδα του στο Facebook για να στηρίξουμε τους ρευματοπαθείς!
Το νέο σύμβολο έμβλημα των ρευματοπαθών θα αποτελέσει το νέο λογότυπο και την επωνυμία του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου!

*Το πρόγραμμα είναι αναρτημένο στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap