Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Δοκιμίου για τις Ρευματοπάθειες – ΒΡΑΒΕΙΟ EDGAR STENE του 2021

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Δοκιμίου για τις Ρευματοπάθειες – ΒΡΑΒΕΙΟ EDGAR STENE του 2021

Διαγωνισμός Βραβείου Edgar Stene 2021 της European League Against Rheumatism (EULAR). Κατά την έναρξη της συνόδου ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ρευματολογίας που θα γίνει προσεχώς στο Παρίσι, Γαλλία στις 2 Ιουνίου 2021*, το Βραβείο Edgar Stene θα απονεμηθεί στο νικητήριο δοκίμιο για το θέμα:
“Πως η χρήση ψηφιακών εφαρμογών με ωφελεί ως άτομο με Ρευματικές και Μυοσκελετικές Παθήσεις”
Τα άτομα με Ρευματικές και Μυοσκελετικές Παθήσεις (ΡΜΠ) καλούνται να γράψουν ως προς τις προσωπικές τους εμπειρίες. Η ψηφιοποίηση ήταν ήδη ένα μείζον θέμα πριν η πανδημία πλήξει τον κόσμο και έκτοτε δεν υπάρχει τρόπος να την ξεπεράσουμε. Έχει αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής μας και παρόλο που ο εικονικός κόσμος δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή, προσφέρει σίγουρα κάποια πλεονεκτήματα. Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε τι νιώθετε γι’ αυτό – χρησιμοποιείτε ψηφιακές εφαρμογές; Εάν ναι, πώς τις αντιλαμβάνεστε αυτές τις εφαρμογές και πώς έχουν σχέση με τη ΡΜΠ σας; Σας καλούμε να προβληματιστείτε ευρέως σε αυτό το σημείο, ξεκινώντας από τις προσωπικές σας επαφές και τις σχέσεις σας κατά τη διάρκεια της πανδημίας, λαμβάνοντας υπόψη τη χρήση των ηλεκτρονικών εφαρμογών στον τομέα της υγείας, όπως εφαρμογές αυτοδιαχείρισης ή φορητές ατομικές συσκευές για την παρακολούθηση δεικτών που αφορούν σε θέματα υγείας, ή τη χρήση τηλεϊατρικής ή ηλεκτρονικής συνταγής για το φαρμακείο. Τι ισχνεύει στη χώρα σας και τι θα θέλατε να εφαρμόζεται στο μέλλον.
Οι όροι του διαγωνισμού είναι οι ακόλουθοι:

  1. Στην Κύπρο ο διαγωνισμός διεξάγεται από τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι Κύπριοι Ρευματοπαθείς, που είναι μέλη του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου, ηλικίας 18 χρονών και άνω.
  3. Το δοκίμιο δεν πρέπει να υπερβαίνει τις δύο δακτυλογραφημένες σελίδες Α4, σε μορφή word και μέγεθος γραμματοσειράς Arial 12, με διάστημα 1.
  4. Το δοκίμιο πρέπει να είναι γραμμένο στη ελληνική γλώσσα ή σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή γλώσσα.
  5. Τα δοκίμια θα πρέπει να υποβληθούν ταχυδρομικώς προς τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου στη διεύθυνση: Τ.Θ. 24966, 1306 Λευκωσία, ή μέσω ηλεκτρονικού αποστολής ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: cyplar@cytanet.com.cy , μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2020.

Ο νικητής του Δοκιμίου Stene Prize θα ανακοινωθεί στις 15 Μαρτίου 2021 και θα προσκληθεί στην Εναρκτήρια Ολομέλεια του Ετήσιου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ρευματολογίας της EULAR, που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι και θα του απονεμηθεί ως βραβείο το ποσό των €1000. Η EULAR θα καλύψει τα ταξιδιωτικά έξοδα και τη διαμονή του νικητή στο Παρίσι μέχρι και 4 βράδια, ενώ o νικητής θα λάβει και μια πρόσκληση στο επίσημο δείπνο που θα λάβει χώρα στα πλαίσια του Συνεδρίου. Επιπρόσθετα η EULAR θα βραβεύσει τον νικητή με το δεύτερο καλύτερο δοκίμιο με το ποσό των €700, ενώ ο νικητής με το τρίτο καλύτερο δοκίμιο με το ποσό των €300.
Για τυχόν περεταίρω περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου στα τηλέφωνα επικοινωνίας 22428285, 24361085 και 25344432.
* Σε περίπτωση που το Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Ενάντια στις Ρευματικές Παθήσεις (EULAR) 2021 εξακολουθεί να επηρεάζεται από την πανδημία, ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο θα πραγματοποιηθεί ψηφιακή εκδήλωση μέσω εικονικής πραγματικότητας, όλες οι δραστηριότητες που σχετίζονται με το βραβείο Stene Prize (έξοδα ταξιδιού στο συνέδριο της EULAR 2021, διαμονής, συμμετοχής στο συνέδριο και τη σύνοδο ολομέλειας, δείπνα δικτύωσης συνεδρίων EULAR) θα ακυρωθεί. Για τις πιο πάνω δραστηριότητες, δεν υπάρχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων, ούτε θα μεταφερθούν σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο. Παρακαλώ σημειώστε: το χρηματικό του βραβείου Stene Prize θα απονεμηθεί και δεν θα ακυρωθεί.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap