Νέο Πρόσωπο Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου

Σας παρουσιάζουμε το νέο πρόσωπο του Συνδέσμου μας, το οποίο σηματοδοτεί μία νέα εποχή. Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου μέσα από μία ανοδική πορεία εξέλιξης, μετονομάζεται σε Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣΥΡΕΚ), με αντίστοιχη επωνυμία στα Αγγλικά Cyprus League of People with Rheumatism (CYLPER), κατόπιν απόφασης που ελήφθη στην Παγκύπρια Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε στις 25/02/21.

Ακολουθώντας τις ανάγκες που επιτάσσει η σύγχρονη εποχή, επανασχεδιάσαμε επίσης το εμπορικό σήμα του Συνδέσμου, προτάσσοντας το νέο επικοινωνιακό μας μήνυμα ΣΥμποΡΕΥοΜΑστε! το οποίο αποτυπώνει τη σύμπνοια και αποφασιστικότητα μας προς διαχείριση και επίλυση των πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ρευματοπαθείς ανά τη Κύπρο.

Δεδομένου ότι οι ρευματικές παθήσεις αποτελούν τη πρώτη αιτία αναπηρίας παγκοσμίως και αφορούν το 25% του παγκόσμιου πληθυσμού, προσβάλλουν πολλά παιδιά εκτός από ενήλικες και είναι χρόνιες, μέσα από μία νέα δυναμική ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου υπόσχεται υπό το νέο του πρόσωπο την αδιάκοπη, παραδειγματική και ουσιαστική του συμβολή του ως προς τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων που προσβάλλονται από τις παθήσεις αυτές.

Η πρόληψη, η έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση, η ορθή ιατροφαρμακευτική αγωγή, η παροχή υπηρεσιών θεραπείας/αποκατάστασης, προγραμμάτων εκπαίδευσης, στήριξης, ενδυνάμωσης, κοινωνικής ενσωμάτωσης και η πρόσβαση/παραμονή των ασθενών στην εργασία, αποτελούν κυρίαρχο μέλημα του Συνδέσμου, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.

Ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου σας ευχαριστεί θερμά για τη διαχρονική σας στήριξη σας, με σκοπό την ανάδειξη των ρευματικών νοσημάτων.

 

© Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου. All rights reserved. Created by Mirmir Design Studio

Terms and Conditions

Share via:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap