#

Εργαστήρι ευεξίας και γέλιου

  • Start: December 4, 2018 5:30 pm
  • End: December 4, 2018 6:30 pm

Η Ομάδα Στήριξης Ατόμων με διάγνωση Οστεοαρθρίτιδας του ΑΣΚ, σε συνεργασία με τον Ψυχολόγο, Προπονητή Ζωής και Εκπαιδευτή – Εμψυχωτή της ομάδας Ευεξίας Γέλιου Κύπρου Δημήτρη Μόρφη , διοργανώνει και σας προσκαλεί στo Εργαστήρι Ευεξίας και Γέλιου, για άτομα με Οστεοαρθρίτιδα την Τρίτη 4/12/2018, στις 5.30-6.30μ.μ. στα Γραφεία του ΑΣΚ στη Λευκωσία.

 

Θέμα: “Ταξιδεύω στην αυτοϊαση και στην αυτοφροντίδα με το γέλιο. Μέσω του γέλιου, ενεργοποιώ μηχανισμούς και ορμόνες αυτοϊασης για μείωση του πόνου και του στρες, και ενισχύω την αυτοπεποίθησή μου.”

 

H Ευεξία Γέλιου είναι μια ήπιας μορφής συμπληρωματική θεραπεία, μέσα από την οποία ερχόμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας αντλώντας πηγαία χαρά, ευεξία και χαλάρωση. Το πρόγραμμα των εργαστηρίων Ευεξίας Γέλιου είναι δομημένο με βάση τις αρχές της θετικής ψυχολογίας και του θεατρικού αυτοσχεδιασμού. Δεν χρειάζεται καμία ειδική γνώση, ούτε συγκεκριμένη διάθεση για να συμμετάσχει κάποιος σε μια ομάδα Ευεξίας Γέλιου. Η μέθοδος απευθύνεται σε ηλικίες από 2 μέχρι +102 χρονών.

 

Το εργαστήρι αποτείνεται σε άτομα με Οστεοαρθρίτιδα που επιθυμούν, σε πρώτο στάδιο, να εξερευνήσουν τα ευεργετικά και θεραπευτικά οφέλη του γέλιου και της μεθόδου Ευεξίας Γέλιου, να επιλέξουν να γελάσουν, και να διαχειριστούν μέσω της ήπιας, ευχάριστης άσκησης, χωρίς την χρήση ανεκδότων και κωμωδίας, τον πόνο και τα άλλα ψυχοσωματικά συμπτώματα που προκαλεί η πάθηση.

 

Μέσα από αυτή τη βιωματική συνάντηση στοχεύουμε επίσης να αγκαλιάσουμε όλα μας τα συναισθήματα και να αποφορτίσουμε το σώμα από εντάσεις και συναισθηματικό στρες, παράγοντες που επιδεινώνουν τον πόνο.

 

Δεν χρειάζεται να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για να γελάσουμε. Μέσα από απλές, ήπιες δραστηριότητες γέλιου, αναπνοής και ενθάρρυνσης, αλλά και την μετάδοση θετικής ενέργειας, θα βιώσουμε όλη την αξία που προσφέρει το γέλιο στο σώμα, στην ψυχή και στην σύνδεση με την ομάδα.

 

Το εργαστήρι αυτό είναι εισαγωγή σε μια σειρά εργαστηρίων που πιθανόν να ακολουθήσουν.

 

Είσοδος Ελεύθερη

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ 22428285 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 30/11/2018

Sharing: