Φόρεσέ με, πάντα με Περηφάνια

«Φόρεσέ με, πάντα με Περηφάνια» – Στηρίζουμε τους ρευματοπαθείς

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοπαθειών, ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου (ΣύΡεΚ) σας καλεί να συμμετάσχετε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και στήριξης των ρευματοπαθών, φορώντας την επετειακή μπαντάνα με το σύνθημα «Φόρεσέ με, πάντα με Περηφάνια» στις 9 Οκτωβρίου και ανεβάσεις την δική σου φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η καμπάνια κορυφώνεται το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, με την πορεία «Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 5:45 μ.μ. στον πεζόδρομο του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων στη Λάρνακα, με εκκίνηση από την Πλατεία Ευρώπης. ( Η εκδήλωση ξεκινά στις 4.μμ). Καλούμε το κοινό να φορέσει τη μπαντάνα και να περπατήσει μαζί μας, στέλνοντας το μήνυμα αλληλεγγύης προς όσους αντιμετωπίζουν ρευματικές παθήσεις και συμβάλλοντας στην προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητάς τους.

Το κόστος της μπαντάνας είναι €5 και τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου και τη στήριξη των δράσεών του. Για παραγγελίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου στα τηλέφωνα +357 22 428285, +357 24 361085, +357 25 344432 ή μέσω email στο cyplar@cytanet.com.cy.

Ελάτε να δείξουμε τη στήριξή μας στους ρευματοπαθείς και να προάγουμε την ενημέρωση και κατανόηση γύρω από τις ρευματοπάθειες.

© Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου. All rights reserved. Created by Mirmir Design Studio

Terms and Conditions

Share via:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap