Λίγα λόγια για εμάς...

Τι Κάνουμε

best-exercises-for-ra

Κύριοι στόχοι του Συνδέσμου είναι η βελτίωση της παρεχόμενης Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στα άτομα με ρευματικά νοσήματα, η βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τη σοβαρότητα και τις διαστάσεις των νοσημάτων αυτών.

Περισσότεροι από 100 χιλιάδες Κύπριοι ζουν με κάποια μορφή ρευματοπάθειας, και όμως η ενημέρωση για τις επιπτώσεις των παθήσεων αυτών, και η γνώση για αντιμετώπιση τους για την βελτίωση της καθημερινής ζωής, βρίσκεται πολύ χαμηλά.

32

14

47

3

Προγράμματα και Υπηρεσίες που
προσφέρει ο Σύνδεσμος

Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος εκπροσωπεί όλα τα άτομα με Ρευματικές και Μυοσκελετικές παθήσεις στην Κύπρο, και είναι μη κερδοσκοπικός, Φιλανθρωπικός και μη Κυβερνητικός οργανισμός, προσφοράς υπηρεσιών και στήριξης καθώς επίσης διεκδίκησης δικαιωμάτων και συνηγορίας των ασθενών.

Γίνε...

Μέλος ή Εθελοντής

Γίνε μέλος ή εθελοντής στον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Οι Εκδηλώσεις μας

[vc_events_listing post_total_items=”2″ offset=”0″ layout=”style1″]

Άρθρα

Ειδήσεις & Νέα

Τι λένε για εμάς...

Testimonials

Ενας πολυ οργανωμενος συνδεσμος με πολυ καλες ενημερωτικες εκδηλωσεις.Απαρτιζεται απο πολυ αξιαγαπητες κοπελες που σε βοηθούν σε καθε σου προβλημα.Ο προεδρος Μαριος Κουλουμας ειναι ενας εξαιρετικος αγωνιστης για τα δικαιωματα των ασθενων.Μπραβο σε ολους σας και σας ευχαριστω πολυ για οτι κανετε για μας.

Μαρία Γεωργίου

Πολύ δραστήριος Σύνδεσμος που προσφέρει πάρα πολλά

στα μέλη του και σε όλους του ρευματοπαθείς της Κύπρου.

Ρούλλα-Ειρήνη Πιτσιλίδου

Δύναμή μας, τα μέλη μας! Γίνε και εσύ...