Συνέδριο 17 & 18 Μαίου με Θέμα:

Αυτοδιαχείριση Ρευματικών Παθήσεων,

Συναπόφαση Ιατρού-Ασθενή


H Εβδομάδα Ενημέρωσης για τις Ρευματικές και Μυοσκελετικές Παθήσεις διεξάγεται τον Μάιο κάθε έτους. Φέτος, θα διεξαχθεί μεταξύ 13 και 18 Μαΐου. Φέτος ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου μέσα στα πλαίσια της εβδομάδας ενημέρωσης για τις Ρευματικές και Μυοσκελετικές Παθήσεις διοργανώνει ένα ιδιαίτερα σημαντικό Συνέδριο, το οποίο έχει οριστεί για τις 17 και 18 Μαΐου 2024, όπου θα διεξαχθεί στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής, στη Λευκωσία. Το θέμα του Συνεδρίου είναι «Αυτοδιαχείριση Ρευματικών Παθήσεων - Συναπόφαση Ιατρού-Ασθενή». Κύριος στόχος του Συνεδρίου είναι η ενδυνάμωση του ασθενή μέσω μιας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης. Επιπρόσθετα, η ανάπτυξη κουλτούρας συνεχούς επικοινωνίας μεταξύ του ασθενή και του ιατρού αλλά κι άλλων επαγγελματιών υγείας, με στόχο την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση θεμάτων υγείας κι άλλων συναφών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν.

Παράλληλα με τα πιο πάνω καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας θα γίνεται διαφώτιση μέσω των ΜΜΕ με παρουσία εκπροσώπων του ΣύΡεΚ σε εκπομπές ενημερωτικού χαρακτήρα, με δημοσιεύσεις άρθρων σε εφημερίδες και περιοδικά καθώς επίσης στα ΜΚΔ.


Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου , θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και τις θερμές μας ευχαριστίες μας , στους χορηγούς μας και στους υποστηρικτές μας όπου με την στενή , εποικοδομητική και μακροχρόνια συνεργασία μας έχουμε δημιουργήσει ένα κοινό στόχο , την προσφορά υπηρεσιών και στήριξη προς τους Ρευματοπαθείς πάσχοντες συνανθρώπους μας , ώστε να έχουν μια καλύτερη ποιότητα Ζωής


Αίτηση Συμμετοχής


Χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία πριν την υποβολή αίτησης για το συνέδριο στις 17 & 18 Μαίου;

Τηλ. Επικοινωνίας : 22428285

Ηλ. Διεύθυνση: cyplar@cytanet.com.cy

Δύναμη μας είστε όλοι εσείς, γίνε κι εσύ εθελοντής!


© Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου. All rights reserved. Created by Mirmir Design Studio

Terms and Conditions