Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου - Καλωσορίσατε

Αρχή

Καλωσορίσατε


DIAFIMISTE_EDO.jpgΩράριο Λειτουργίας των Γραφείων του ΑΣΚ ...πατήστε εδώ.  

Ενημερωτικό έντυπο για τα δικαιώματα των ατόμων με ρευματοπάθειες και αναπηρίες.

Παρακαλώ πατήστε εδώ  

Η ομάδα του Λύκου έχει δημιουργήσει τη δική της ιστοσελίδα με πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τα προγράμματα της   

http://www.lupuscyprus.com/home    Στις 14 Φεβρουαρίου 2012 το Υπουργικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει την Εθνική Στρατηγική για τις Ρευματικές Παθήσεις. για να διαβάσετε την στρτηγική πατήστε εδώ71016_370326799885_1073245_n.jpg
World Arthritis Day
 12 October

  

efimerida_10_13_final_Page_1_MED.jpg

Εξαμηνιαία εφημερίδα ΑΣΚ  

 Οκτώβριος 2013Επισκεφτείτε το group μας στο Facebook

facebook_1_SML.jpg

 

Στρατηγική του ΑΣΚ 2014 – 2017

«Ενεργοποιηθείτε Μαζί Μας»   

       

 

 

 

 

 

 

 

 Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου ( Α.Σ.Κ ) θέλει να σας καλωσορίσει στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του, στην οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τον Α.Σ.Κ, τα Προγράμματα και τις εκδηλώσεις του αλλά και να ενημερωθείτε για ιατρικά θέματα τα οποία σας ενδιαφέρουν.

 

 
  

Τι είναι αυτό που θα μπορούσε να βελτιώσει το μέλλον σας?

 

 

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό 2043 για να φτιάξετε ενα πιο δεχτικό κόσμο για άτομα με ΡΜΠ και αποκτήστε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα μεγάλο βραβείο!

 

 

Είναι έυκολο να λάβετε μέρος- μοιραστείτε μια ιδέα που θα μπορούσε να βελτιώσει τις ζωές των ατόμων με ρευματικές και μυοσκελετικές παθήσεις (ΡΜΠ)μέχρι το έτος 2043. Οι ιδέες μπορούν είτε να καταχωρηθούν σαν μια εικόνα, βίντεο ή μουσική υπόκρουση με μία σύντομη δήλωση στα Αγγλικά ή μόνο σαν γραπτή καταχώσηση στα Αγγλικά. Άν έχετε σκεφτεί κάτι που δέν υπάρχει ακόμα, χρησιμοποιήστε την φαντασία σας και στείλτε την ιδέα σας για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει. Απλά ανεβάστε την στην πιο κάτω ιστοσελίδα www.worldarthritisday.org/vision2043.

 

 

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στις καταχωρήσεις με τις περισσοτερες ψηφους στο διαδίκτυο. Η προθεσμία για τον διαγωνισμό λήγει την Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014, οπόταν λάβετε μέρος τωρα!

  

5νθήμερη Κρουαζιέρα στα Ελληνικά Νησιά με το Κρουαζιερόπλοιο LOUIS AURA

 

Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου σε συνεργασία με την εταιρεία  Louis Cruises, διοργανώνει 5νθήμερη κρουαζιέρα από τις 24 - 29  Αυγούστου στα Ελληνικά νησιά, Πάτμο, Μυτιλήνη, Σύρο και στην Θεσσαλονίκη με το κρουαζιερόπλοιο LOUIS AURA.  Ειδικές τιμές για τα μέλη και φίλους του συνδέσμου................περισσότερα πατήστε εδώ

  
        

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΩΜΑΤΩΝ

 

Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου στα πλαίσια των προσπαθειών του για την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του και ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά η χώρα μας και  κατά συνέπεια και οι εθελοντικές οργανώσεις, ανακοινώνουμε την συλλογή πλαστικών πωμάτων για ανακύκλωση. 

 

Τα πλαστικά πώματα πρέπει στο εσωτερικό τους να αναγράφεται ο αριθμός 02 ή 05 στο τρίγωνο, μόνο αυτά είναι ανακυκλώσιμα ( π.χ πώματα γάλακτος , νερού κλπ). Θα συλλέγονται σε όλα τα κέντρα στήριξης του ΑΣΚ στις επαρχίες Λευκωσία, Λεμεσού και Λάρνακα.

 

Θερμή παράκληση του συνδέσμου σε όλους του συμπατριώτες μας είναι να μας βοηθήσετε στην συλλογή πλαστικών πωμάτων και στηρίζοντας έτσι έμπρακτα τις προσπάθειες μας για τη διατήρηση και αναβάθμιση των προγραμμάτων και των υπηρεσιών μας.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΑΣΚ.

 

Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε πρόθυμα σε αυτή την προσπάθεια μας, και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων