Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου - Καλωσορίσατε

Αρχή

Καλωσορίσατε


DIAFIMISTE_EDO.jpgΩράριο Λειτουργίας των Γραφείων του ΑΣΚ ...πατήστε εδώ.  

Ενημερωτικό έντυπο για τα δικαιώματα των ατόμων με ρευματοπάθειες και αναπηρίες.

Παρακαλώ πατήστε εδώ  

Η ομάδα του Λύκου έχει δημιουργήσει τη δική της ιστοσελίδα με πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τα προγράμματα της   

http://www.lupuscyprus.com/home 

Στις 14 Φεβρουαρίου 2012 το Υπουργικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει την Εθνική Στρατηγική για τις Ρευματικές Παθήσεις. για να διαβάσετε την στρτηγική πατήστε εδώ71016_370326799885_1073245_n.jpg
World Arthritis Day
 12 October

  

efimerida_10_13_final_Page_1_MED.jpg

Εξαμηνιαία εφημερίδα ΑΣΚ  

 Οκτώβριος 2013Επισκεφτείτε το group μας στο Facebook

facebook_1_SML.jpg

 

Στρατηγική του ΑΣΚ 2014 – 2017

«Ενεργοποιηθείτε Μαζί Μας»   

       

 

 

 

 

 

 

 

 Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου ( Α.Σ.Κ ) θέλει να σας καλωσορίσει στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του, στην οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τον Α.Σ.Κ, τα Προγράμματα και τις εκδηλώσεις του αλλά και να ενημερωθείτε για ιατρικά θέματα τα οποία σας ενδιαφέρουν.

 

 
              

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

8 Μέρες/7Βράδια

03 - 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 
 

Ο ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ  σε συνεργασία με τα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΟΥΗΣ ΛΤΔ, διοργανώνουν θεραπευτική εκδρομή στη Λουτρόπολη Σαντάνσκι της Βουλγαρίας από τις 3 Ιουλίου μέχρι τις 10 Ιουλίου 2015. Η λουτρόπολη Σαντάνσκι βρίσκεται κοντά στα Ελληνικά σύνορα και είναι γνωστή για τα ιαματικά νερά της, τις φυσικές ομορφιές της και τις πολύ καλές αγορές στα μαγαζάκια της.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκδρομή και στις ειδικές τιμές που προσφέρονται για τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο  έχουν τα μέλη, οι φίλοι και τα μη μέλη του συνδέσμου.  Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

 

  


ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΠΩΜΑΤΩΝ

 

Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου στα πλαίσια των προσπαθειών του για την οικονομική ενίσχυση των προγραμμάτων του και ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνά η χώρα μας και  κατά συνέπεια και οι εθελοντικές οργανώσεις, ανακοινώνουμε την συλλογή πλαστικών πωμάτων για ανακύκλωση. 

 

για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε  εδώ. 

 

  

Το 9ο Τεύχος του  e-Breakthrough, το ενημερωτικό έντυπο της Μόνιμης Επιτροπής των Ατόμων με Ρευματοπάθειες στην Ευρώπη. (Eular Standing Committee of PARE)

 

Πατήστε εδώ.   

 ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

 

Με άξονα «Η δύναμη της γνώσης- η γνώση της δύναμης» και με πίστη στη δύναμη που ο κάθε άνθρωπος διαθέτει για να αντιμετωπίσει θετικά και αποτελεσματικά τις δύσκολες συνθήκες της ζωής του διαμορφώνουμε το περιεχόμενο του πιο πάνω προγράμματος με στόχο τη στήριξη και ενεργοποίηση των προσωπικών μηχανισμών δύναμης και αυτοπεποίθησης των ρευματοπαθών μελών μας μέσα από τη γνώση, την ενημέρωση, την εκπαίδευση, τη δημιουργική απασχόληση, την ελεύθερη έκφραση και επικοινωνία αλλά και τη ψυχαγωγία των μελών μας.

 

Για το πρόγραμμα του κέντρου στήριξης Λευκωσίας για το μήνα Νοέμβριο........ πατήστε εδώ.

 

Για  το πρόγραμμα του κέντρου στήριξης Λάρνακας για το μήνα Απρίλη .........πατήστε εδώ .  

 

 

  

  Πρόσβαση των ατόμων με ρευματοπάθειες  στις βιολογικές θεραπείες.

 

Οι θέσεις του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου και της Ρευματολογικής Εταιρείας Κύπρου όσον αφορά την πρόσβαση των ατόμων με ρευματοπάθειες  στις βιολογικές θεραπείες.

 

Θέσεις Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου

 

Θέσεις Ρευματολογικής Εταιρείας Κύπρου