Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου - Καλωσορίσατε

Αρχή

Καλωσορίσατε


Έχουμε ετοιμάσει δύο πολύ ελκυστικά πακέτα που συνδυάζουν ξεκούραση και θεραπεία στα ιαματικά νερά που είναι πολύ ευεργετικά για τις μυοσκελετικές παθήσεις. Οι τιμές είναι επιχορηγημένες και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι,  τα μέλη, οι φίλοι και τα μη μέλη του συνδέσμου.    Τις ομάδες θα συνοδεύουν μέλη του συνδέσμου.    

Εκδρομή στη  Βουλγαρία Σαντάνσκι

 

Εκδρομή στη Σλοβενία

 Ωράριο Λειτουργίας των Γραφείων του ΑΣΚ ...πατήστε εδώ.  

Ενημερωτικό έντυπο για τα δικαιώματα των ατόμων με ρευματοπάθειες και αναπηρίες.

Παρακαλώ πατήστε εδώ  

Η ομάδα του Λύκου έχει δημιουργήσει τη δική της ιστοσελίδα με πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τα προγράμματα της   

http://www.lupuscyprus.com/home 

Στις 14 Φεβρουαρίου 2012 το Υπουργικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει την Εθνική Στρατηγική για τις Ρευματικές Παθήσεις. για να διαβάσετε την στρτηγική πατήστε εδώ71016_370326799885_1073245_n.jpg
World Arthritis Day
 12 October

  

efimerida_10_13_final_Page_1_MED.jpg

Εξαμηνιαία εφημερίδα ΑΣΚ  

 Οκτώβριος 2013Επισκεφτείτε το group μας στο Facebook

facebook_1_SML.jpg

 

Στρατηγική του ΑΣΚ 2014 – 2017

«Ενεργοποιηθείτε Μαζί Μας»   

       

 

 

 

 

 

 

 

 Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου ( Α.Σ.Κ ) θέλει να σας καλωσορίσει στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του, στην οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τον Α.Σ.Κ, τα Προγράμματα και τις εκδηλώσεις του αλλά και να ενημερωθείτε για ιατρικά θέματα τα οποία σας ενδιαφέρουν.

 

 
              

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

8 Μέρες/7Βράδια

03 - 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

 
 

Ο ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ  σε συνεργασία με τα ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΛΟΥΗΣ ΛΤΔ, διοργανώνουν θεραπευτική εκδρομή στη Λουτρόπολη Σαντάνσκι της Βουλγαρίας από τις 3 Ιουλίου μέχρι τις 10 Ιουλίου 2015. Η λουτρόπολη Σαντάνσκι βρίσκεται κοντά στα Ελληνικά σύνορα και είναι γνωστή για τα ιαματικά νερά της, τις φυσικές ομορφιές της και τις πολύ καλές αγορές στα μαγαζάκια της.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκδρομή και στις ειδικές τιμές που προσφέρονται για τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο  έχουν τα μέλη, οι φίλοι και τα μη μέλη του συνδέσμου.  Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

  

                                              ΣΛΟΒΕΝΙΑ

7 Μέρες/6 Βράδια

13 - 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

ΔΙΚΛΙΝΟ €870 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ €970 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

 

Ο ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΥΠΡΟΥ  σε συνεργασία με τo ΕΠΙΤΗΜΟ  ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ  ΤΗΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑΣ  στη Κύπρο και το SAVA MEDICAL, διοργανώνουν θεραπευτική εκδρομή στη Σλοβενία στις Θέρμες "Terme 3000 – Moravske Toplice" από τις 13 Οκτωβρίου μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2015. To Terme 3000 – Moravske Toplice είναι φημισμένο για τα ιαματικά του νερά (μαύρο θεραπευτικό νερό) και για τις θεραπείες που προσφέρει για μυοσκελετικά, ρευματικά και δερματικά προβλήματα για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ