Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου - Καλωσορίσατε

Αρχή

Καλωσορίσατε


 

Διαφημιστικός Χώρος

 Ωράριο Λειτουργίας των Γραφείων του ΑΣΚ ...πατήστε εδώ.  

Ενημερωτικό έντυπο για τα δικαιώματα των ατόμων με ρευματοπάθειες και αναπηρίες.

Παρακαλώ πατήστε εδώ  

Η ομάδα του Λύκου έχει δημιουργήσει τη δική της ιστοσελίδα με πληροφορίες για τις δραστηριότητες και τα προγράμματα της   

http://www.lupuscyprus.com/home 

Στις 14 Φεβρουαρίου 2012 το Υπουργικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει την Εθνική Στρατηγική για τις Ρευματικές Παθήσεις. για να διαβάσετε την στρτηγική πατήστε εδώ71016_370326799885_1073245_n.jpg
World Arthritis Day
 12 October

  

efimerida_10_13_final_Page_1_MED.jpg

Εξαμηνιαία εφημερίδα ΑΣΚ  

 Οκτώβριος 2013Επισκεφτείτε το group μας στο Facebook

facebook_1_SML.jpg

 

Στρατηγική του ΑΣΚ 2014 – 2017

«Ενεργοποιηθείτε Μαζί Μας»   

       

 

 

 

 

 

 

 

 Ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου ( Α.Σ.Κ ) θέλει να σας καλωσορίσει στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του, στην οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τον Α.Σ.Κ, τα Προγράμματα και τις εκδηλώσεις του αλλά και να ενημερωθείτε για ιατρικά θέματα τα οποία σας ενδιαφέρουν.

 

 
 Φθινοπωρινό  Πανηγύρι του Αντιρευματικού

 

WAD_flyer_front.jpgΜε την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ρευματοπαθειών, ο Αντιρευματικός Σύνδεσμος Κύπρου διοργανώνει το ετήσιο φθινοπωρινό πανηγύρι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015 στο πάρκο της Ακρόπολης. Θα υπάρχουν περίπτερα διαφώτισης στελεχωμένα από εθελοντές και φίλους του Συνδέσμου καθώς επίσης από Επαγγελματίες Υγείας, Ρευματολόγους, Φυσιοθεραπευτές, Διαιτολόγους, Ποδολόγους κτλ. Σκοπός είναι η ενημέρωση  των Ρευματοπαθών και του κοινού για να έχει μια υγιή και ποιοτική ζωή. Ταυτόχρονα θα  υπάρχει φιλανθρωπικό Παζαράκι, παιγνίδια και καλλιτεχνικό πρόγραμμα  με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ΑΣΚ.

 

Η Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοπαθειών καθιερώθηκεWAD_2015_FLYER_A5_back.jpg από την Παγκόσμια Οργάνωση Ρευματοπαθών το 1996. Η ΠΗΡ γιορτάζεται στις 12 Οκτωβρίου κάθε χρόνο, αλλά οι εκστρατείες συνεχίζονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Το φετινό θέμα της ΠΗΡ είναι η «Υγιής Γήρανση» και με σύνθημα «Ζώντας Καλά, Μεγαλώνοντας Καλύτερα». Στόχος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση  των αρμόδιων φορέων και του κοινού για τις ρευματικές παθήσεις ώστε να επιτυγχάνεται η έγκαιρη διάγνωση και η άμεση χορήγηση της ενδεδειγμένης θεραπείας για να εξασφαλίζεται η αποτελεσματική αντιμετώπιση της πάθησης με καλύτερη πρόγνωση και καλύτερη ποιότητα ζωής του πάσχοντα και κατά συνέπεια  με σημαντικό όφελος για το κοινωνικό σύνολο. 

 

Για την ανακοίνωση και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων πατήστε εδώ και επίσης εδώ .
 

 

  

Εκστρατεία ανακύκλωσης πλαστικών πωμάτων στα δημοτικά σχολεία Επαρχιών Λευκωσίας και Λεμεσού, με την στήριξη της επίσημου χορηγού του Αντιρευματικού Συνδέσμου Κύπρου Universal Life και τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας. 

Για το σχετικό φυλλάδιο πατήστε εδώ