Παγκόσμια μέρα Νεανικών Ρευματικών Παθήσεων Μάρτιος 2023

Παγκόσμια μέρα Νεανικών Ρευματικών Παθήσεων Μάρτιος 2023

Με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Νεανικών Ρευματικών Παθήσεων έγινε η εκδήλωση μας «Ποδηλατώ με τα παιδιά» υπό την Αιγίδα του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Κυρίου Ησαία.
Η εκδήλωση μας έλαβε χώρα στις 11 Μαρτίου 2023, στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής όπου και επίτιμη προσκεκλημένη ήταν η κυρία Αθανασία Παππά , Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα.
Στόχος της εκδήλωσης μας ήταν η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τις νεανικές ρευματικές παθήσεις με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση προς αποτροπή των επιπτώσεων της νόσου και εξασφάλιση ικανοποιητικής ποιότητας ζωής των παιδιών μας.
Η κυρία Παππά παρουσίασε το βιβλίο της ΝΙΑ.ΡΑ, το οποίο αποτελεί ένα βιωματικό εργαλείο για γονείς , παιδιά και εκπαιδευτικούς όσον αφορά τα παιδιά με ρευματικά νοσήματα.
Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης συμπεριλήφθηκε και μια συμβολική ποδηλασία από τα παιδιά του Ποδηλατικού Ομίλου Ταμασού «Άγιος Μνάσων» .
Ευχαριστούμε όλους όσους παρέστησαν και στήριξαν τον Σύνδεσμό μας. Ευχαριστούμε τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής και την Κυρία Παππά καθώς επίσης και την Παιδορευματολόγο μας Ελπίδα Μηνά που παρευρέθηκε και έδωσε το δικό της στίγμα στην όλη εκδήλωση..
Στους εκλεκτούς καλεσμένους μας ήταν και η εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας κυρία Ζαμπακκίδου, η οποία στην ομιλία της μας διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο θα σταθεί δίπλα μας σ’ αυτή μας την προσπάθεια.
Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης μας , την Πολυκλινική Υγεία , την Universal Life, την MSJ και την Live Pharma καθώς και τον χορηγό φιλοξενίας μας το ξενοδοχείο MAP.

© Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου. All rights reserved. Created by Mirmir Design Studio

Terms and Conditions

Share via:

Share via
Copy link
Powered by Social Snap